Follow Join

Hoe een roulette-weddenschap te maken Mar 6, 2018

Image Text

Oké, dus nu weet je hoe je moet spelen! Laten we eens kijken naar de verschillende soorten inzetten die u kunt doen en hoe u een roulette-weddenschap plaatst. Na deze artikel te hebben gelezen kunt u zeker online roulette spelen in Nederland. Een roulettetafel is verdeeld in twee hoofdsecties - de binnenkant en de buitenkant. Beide partijen gebruiken de nummers op het wiel om in te zetten, maar de uitbetalingen zijn verschillend op basis van het soort weddenschap dat je maakt. Het belangrijkste verschil tussen inzetten binnen en buiten is dat een binnen-inzet moet optellen tot het minimum inzetbedrag dat aan de tabel staat vermeld.

Terwijl een externe weddenschap gelijk moet zijn aan het vermelde minimum inzetbedrag. Als de minimum inzet aan een roulettetafel bijvoorbeeld $ 5 is voor zowel binnen als buiten inzetten, kunt u voor een binnen-weddenschap verschillende weddenschappen doen, zolang deze maar oplopen tot $ 5. Als u echter voor hetzelfde bedrag een externe weddenschap zou plaatsen, zou elke externe weddenschap gelijk moeten zijn aan $ 5. Voordat we je de perfecte roulettestrategie laten zien, laten we eens kijken hoe weddenschappen werken. Binnenin weddenschappen

De verschillende soorten binnen roulette weddenschappen worden hieronder vermeld:

Als je gokt op een enkel nummer, wordt dit een straight genoemd. De odds om te winnen zijn laag, maar de uitbetaling voor het winnen is maar liefst 35: 1.

Als je tegelijkertijd op twee aangrenzende nummers (gescheiden door een lijn) gokt, wordt dit een split genoemd. De uitbetaling voor het winnen van deze weddenschap is 17: 1.

Als je tegelijkertijd drie aangrenzende nummers inzet, wordt dit een straat genoemd. De chip moet op de regel worden geplaatst die de binnenkant en de buitenkant van de tafel scheidt en drie getallen deelt. De uitbetaling voor het winnen van deze weddenschap is 11: 1. Een dubbele weddenschap kan ook worden gedaan door een chip op de lijn te plaatsen die twee rijen getallen verdeelt. Deze weddenschap heeft een odd van 5: 1.

Als u op vier getallen gokt, wordt dit een hoek of een vierkant genoemd. Een chip moet zich op de lijn bevinden die vier aangrenzende nummers snijdt. De uitbetaling voor het winnen van deze weddenschap is 8: 1.

Amerikaans roulette maakt ook gebruik van een gunning met vijf cijfers (geplaatst op de regel naast de nul, dubbele nul en getallen 1-3). Bekend als een basket-weddenschap, dit is de slechtste gok die je kunt doen in roulette, omdat het een zeer hoog huisvoordeel heeft van 7,9%. De roulette-uitbetaling is 6:1.

Buiten gokken

De verschillende soorten externe roulette-weddenschappen worden hieronder vermeld:

De populairste weddenschap bij een roulettetafel is rood of zwart om alleen de kleur van het winnende nummer te bepalen. De uitbetaling voor deze weddenschap is 1: 1.

Je kunt er ook voor kiezen om oneven of even te wedden om te bepalen of het winnende nummer een oneven of even getal is. Deze uitbetaling voor deze weddenschap is ook 1: 1.

Veldweddenschappen verwijzen naar weddenschappen gemaakt in de secties gemarkeerd "1-18" of "19-36". Dit type weddenschap wordt gemaakt om te bepalen of het winnende nummer binnen een bereik van hoge of lage nummers binnen de twee gegeven velden zal landen. De uitbetaling voor deze weddenschap is eveneens 1: 1.

Je kunt er ook voor kiezen om een ​​dozijn van te maken. Dit verwijst naar een groep van 12 nummers gemarkeerd als 1e, 2e of 3e twaalf (van de 36). De uitbetaling voor het winnen van deze weddenschap is 2: 1.

Een kolomweddenschap verwijst naar het plaatsen van een chip aan het einde van een van de drie nummerkolommen. Deze weddenschap heeft ook een winnende uitbetaling van 2: 1.